Tussemor forteller

Tussemor er veldig, veldig gammel, og hun har opplevd mye rart. Hun har møtt både Askeladder og troll, og hun kan fortelle mye om alt det rare hun har hørt og sett.

 

Tussemor liker å fortelle eventyr og historier for barn og voksne, og hun kan fortelle hvor som helst og når som helst. Ja, hun kan til og med fortelle det som folk måtte ønske å høre noe om! Tussemor liker også å lære bort ting, og hun kan masse om planter og dyr, og lager fine ting med ull.

 

Kristine Hesjadalen er skuespiller og sanger, og har i en årrekke vært tilknyttet den kulturelle skolesekken, både som omreisende artist, i samarbeid med Vestfoldmuseene og skuespiller i teatergruppen «Det Kan Ha Skjedd Teater». Hun har vært aktiv som artist under middelalderfestivaler og andre historiske arrangement siden 2016. Tussemor har også en Tussefar, men når han er opptatt med andre ting, har Tussemor valgt å gå solo i 2023.

 

Har noe ledig kapasitet våren 2023, og absolutt ledig for oppdrag høsten 2023.

 

Ta kontakt for booking:

kristinehesjadalen@gmail.com

97798539

Nyeste kommentarer

10.03 | 18:55

Hei, Jenny! Du må sende meg en mail på kristinehesjadalen@gmail.com så jeg får registrert deg. Hilsen Kristine

10.03 | 17:33

Hei jeg hav veldig lyst til å være med jeg har er farging med teater og jeg har lyst til å prøve dette jeg hadde hvert glad om jeg hadde kommet inn😁

20.03 | 10:51

Hei, Trine! Kan du sende meg en epost med litt mer info? kristinehesjadalen@gmail.com
Hilsen Kristine :)

19.03 | 07:59

Hei
Jeg er interessert i barneunderholdning på Bygdedagen 2.juni på Bygdetunet Rygge.

Del denne siden