Tidligere prosjekter

I løpet av mine år som frilans kulturarbeider, har jeg vært med på mange store og små prosjekter og samarbeidet med mange fine folk. Her er presentasjon av noe av det rare jeg har vært med på tidligere. 

Turné i regi av Norsk Folkeakademi:

Sammen med pianisten Ole Fredrik Norbye reiste vi på to juleturnéer og en vårturné i regi av Rogaland Folkeakademi fra 2014 - 2016. VI møtte masse fine folk på veien, og ble godt kjent med fjell og fjord og ferger.

Kaffeslabberaset består av Kristine Hesjadalen, Lars Andreas Aspesæter, Ingrid Hesjadalen og Torstein Kinn.

Kaffeslabberaset

Kaffeslabberaset spilte sammen for første gang i 2009. Da hadde denne gjengen et allsangshow på den idylliske sommerøya Bjerkøy. Dette samarbeidet var starten på flere slike forestillinger, både på Bjerkøy og i Larkollen. 

I 2012 lagde denne gjengen et show sammen med skuespiller Tuva Hennum. De kalte seg da "Fem folk", og lagde forestillingen "Folk, altså". Dette showet ble vist i Larkollen og på Caféteateret i Oslo. Det var under en av disse forestillingene gjengen kom i kontakt med regissør Nancy Mannes. De startet et samarbeid med henne, som resulterte i forestillingen "Åpen kontorgalskap".

Kaffeslabberaset er en gjeng med musikalske mennesker som gjennom mange års samsang, har funnet en samklang. Et eksempel på hvordan de høres ut, finnes her:
https://soundcloud.com/kristine-hesjadalen/kaffeslabberaset-spiral-nrk

Mer om Kaffeslabberasets medlemmer, finnes her: Gode kollegaer

 

Forestillingen "Åpen kontorgalskap"

Åpen kontorgalskap er en musikalsk teaterforestilling med innslag av revy, som handler om livet på kontoret, menneskene som jobber der, reformer, effektivisering og kvalitetssikring i en salig blanding av galskap, humor og alvor.

Denne forestillingen tar for seg problemstillinger alle som jobber på kontor møter eller har møtt på jobben. Kravet om innsparinger og effektivisering, hvor effektivt bli det egentlig? Har alle reformene de fleste offentlige instanser har vært igjennom den siste tiden gjort menneskene på kontoret lykkeligere? Hvordan skal man overleve arbeidsdagen? Og hva skjer når rapportene tar alt fokus?

Disse temaene blir behandlet på en musikalsk og humoristisk måte, med rom for ettertanke for publikum. Det blir garantert ett og annet latterbrøl også.

Man vil også antakelig kjenne igjen karakterene på scenen, og kjenne at man har jobbet sammen med en av disse en eller annen gang. Eller kanskje man kjenner igjen seg selv og sin egen arbeidssituasjon. Vi takler alle forandringer på forskjellige måter, og gjennom forestillingen ser vi hvordan omorganiseringen påvirker de ulike karakterene.

Kommentarer

25.09.2013 14:00

Tommy

Du er verdens beste Kristine. Tommel opp for dine prosjekter!