Sønnavindsvalsen

Sønnavindsvalsen

Etter å ha reist rundt på Østlandet med konserten "Slipsteinsvalsen", fikk vi mange oppfordringer om å komme tilbake. Det er jo alltid hyggelig, så vi tok oppfordringen om å lage en oppfølgingskonsert til "Slipsteinsvalsen". Man skulle kanskje tro at alle de gode Prøysen-visene var brukt opp, men det var overhodet ikke tilfelle. Faktisk så hadde vi problemer med å plukke denne gangen også, men vi endte opp med en fin bukett med sanger, og fant bilder vi synes passet fint til tekstene. Denne konserten er kanskje litt mer humoristisk enn den første. Noen av bildene er også tatt med tanke på å illustrere sangene, på en humoristisk måte, slik VI tolker det.

Det er alltid spennende å komme tilbake med en oppfølger. I hvertfall når man har blitt svært godt tatt imot første gangen.
Men tilbakemeldingene har vært veldig gode, publikum smiler og koser seg og ber oss om å komme tilbake. Det er jo veldig hyggelig!

Link til studioinnspilling av en av våre favoritt-sanger:

https://www.youtube.com/watch?v=x3fyBDal3ck

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

11.05 | 23:25

Supert, engasjerende, underholdende, morsomt!!!
Anbefales!

...
09.12 | 17:39

Hei. Prøver å finne oppskrift på heklet dåpslue. Kan du hjelpe ?

...
25.09 | 16:00

Du er verdens beste Kristine. Tommel opp for dine prosjekter!

...
18.05 | 16:56

Tusen takk for gode oppskiter.Det er en ting jeg lurer på ang de tovede tøflene . Når jeg stkikker i damestr blir de altfor breie. Kan du please ta kontakt med

...
Du liker denne siden