Slipsteinsvalsen

Slipsteinsvalsen

Siden høsten 2009 har sanger og skuespiller Kristine Hesjadalen og pianist Vegard Øyen turnert rundt om på Østlandet med sin konsert «Slipsteinsvalsen» i regi av den kulturelle spaserstokken. Duoen har høstet gode tilbakemeldinger fra både eldre og ansatte på steder de har hatt konsert. Med sitt fokus på formidling av de gode historiene i tekstene og lette og lekne pianoarrangementer, presenterer artistene sangene sammen med bilder, tekst og video vist på storskjerm.

Dette sa avisa Øyene etter konsert på Nøtterøy i 2009:

-       Kristines underholdende og lette sangstil ble sammen med Vegards flotte spill på pianoet til noe særdeles vakkert.

-       Det varte ikke lenge ut i konserten før de kjente tonene og de kjære tekstene til Prøysen runget unisont i spisesalen på Gipø.

-       En annen ting som gjorde dette til en spesiell opplevelse, var de visuelle innslagene med filmsnutter og bilder som var laget til hver enkelt vise.

Om oss:

Kristine Hesjadalen (sang) og Vegard Øyen (piano) har spilt sammen i en årrekke. Samarbeidet startet da de gikk i samme klasse på musikklinja på lærerhøyskolen i Bergen i 1996.

De har sammen spilt over 300 konserter i den kulturelle skolesekken og spaserstokken og har turnert over hele Østlandet med sine konserter.  

De har gjennom årene utviklet sin egen stil med Kristines personlige tolkninger av Prøysen og Vegards lette og lekne akkompagnement. Det er formidlingen og historiene i tekstene som står sentralt i konsertene.


Kristine har lang fartstid som revyartist, skuespiller, sanger og regissør, og livnærer seg som freelancer med mange jern i ilden. Hun har medvirket i en rekke teaterproduksjoner både som profesjonell skuespiller, sanger og som regissør og produsent.

Vegard er freelancer og en erfaren pianist. Han komponerer og produserer musikk for flere reklamebyråer og filmselskaper. Han har vært musikkansvarlig på en mengde teater og revyoppsetninger.

Den kulturelle spaserstokken

Etter å ha sett i så mange år hva det betyr for eldre mennesker på institusjon å få besøk av musikere utenfra, er vi ikke i tvil om at den kulturelle spaserstokken er en ordning som ikke bare har livets rett, men også bør styrkes.

Her er en liten videosnutt fra en av våre konserter høsten 2014:

https://www.youtube.com/watch?v=M2mIH2qFuMI

 

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.03 | 11:51

Hei, Trine! Kan du sende meg en epost med litt mer info? kristinehesjadalen@gmail.com
Hilsen Kristine :)

...
19.03 | 08:59

Hei
Jeg er interessert i barneunderholdning på Bygdedagen 2.juni på Bygdetunet Rygge.

...
11.05 | 23:25

Supert, engasjerende, underholdende, morsomt!!!
Anbefales!

...
09.12 | 17:39

Hei. Prøver å finne oppskrift på heklet dåpslue. Kan du hjelpe ?

...
Du liker denne siden