Det travle året 2014

22. jan, 2015

Jeg satte opp en veldig morsom versjon av Robin Hood med ungdomsgruppene mine på kulturskolen, med manus av Thomas Malling. Jeg bearbeidet manuset ganske mye og spilte inn musikk sammen med Vegard i studioet hans som vi brukte i forestillingen.

Forestillingen ble en ganske ellevill sak og jeg må si at det er noe av det jeg har gjort som regissør jeg er mest fornøyd med. Gøy å sette opp forestilling med ungdom man har jobbet så lenge med, som har blitt så samspilte og som har det så moro sammen både på og utenfor scenen. Og morsomt når man som regissør kjenner at det flyter, at man finner gode løsninger sammen med aktørene og at selv om det er slitsomt, FÅR man energi.

 

15. jan, 2015

2014 var et av de travleste årene jeg har hatt.

Og travelt er bra når man jobber som freelancer.

Det startet ganske pent og rolig i januar med teatersportkurs for alle 4. klassinger i Re kommune i regi av den kulturelle skolesekken. Et opplegg jeg aldri hadde prøvd ut før, men som ble en stor suksess. Både elever og lærere var strålende fornøyd. Jeg hadde det skikkelig gøy selv også, og tenker at slike kurs vil jeg holde flere av.

 

 

 

15. jan, 2015

Dette året som i fjor var dragen Per og jeg med på Middelalderdagene i Re og spilte forestillingen "Dragen Per og jakten på dragehjertene". En koselig, kald og våt dag med masse skjønne unger, en ganske redd drage og en livredd dragetemmerske.

Vi spilte også denne forestillingen i en barnehage, som et lite prøveprosjekt. Det gav absolutt mersmak, og hvis anledningen byr seg, er det ikke umulig at Ingrid og jeg tar med oss Per på barnehageturné. 

15. jan, 2015

I vinterferien tok vi med oss forestillingen "Prøysenstund med Reddharene" på tur. Vi ble hyret inn av Folkeakademiet, og spilte forestillinger på biblioteker og kulturhus i Buskerud og Telemark. Vi var ganske spent på hvor mange som ville komme og høre på oss, og ble stort sett positivt overrasket over hvor mange som tok turen ut. Bortsett fra ett sted, da. Hvor det var like mange i salen som på scenen. Men vi tok det med et smil og latet som ingen ting!