Kaffeslabberaset

Kaffeslabberaset består av Kristine Hesjadalen, Lars Andreas Aspesæter, Ingrid Hesjadalen og Torstein Kinn.

Hva og hvem er Kaffeslabberaset?

Kaffeslabberaset spilte sammen for første gang i 2009. Da hadde denne gjengen et allsangshow på den idylliske sommerøya Bjerkøy. Dette samarbeidet var starten på flere slike forestillinger, både på Bjerkøy og i Larkollen. 

I 2012 lagde denne gjengen et show sammen med skuespiller Tuva Hennum. De kalte seg da "Fem folk", og lagde forestillingen "Folk, altså". Dette showet ble vist i Larkollen og på Caféteateret i Oslo. Det var under en av disse forestillingene gjengen kom i kontakt med regissør Nancy Mannes. De startet et samarbeid med henne, som resulterte i forestillingen "Åpen kontorgalskap".

Kaffeslabberaset er en gjeng med musikalske mennesker som gjennom mange års samsang, har funnet en samklang. Et eksempel på hvordan de høres ut, finnes her:
https://soundcloud.com/kristine-hesjadalen/kaffeslabberaset-spiral-nrk

Mer om Kaffeslabberasets medlemmer, finnes her: Gode kollegaer

 

Forestillingen "Åpen kontorgalskap"

Åpen kontorgalskap er en musikalsk teaterforestilling med innslag av revy, som handler om livet på kontoret, menneskene som jobber der, reformer, effektivisering og kvalitetssikring i en salig blanding av galskap, humor og alvor.

Denne forestillingen tar for seg problemstillinger alle som jobber på kontor møter eller har møtt på jobben. Kravet om innsparinger og effektivisering, hvor effektivt bli det egentlig? Har alle reformene de fleste offentlige instanser har vært igjennom den siste tiden gjort menneskene på kontoret lykkeligere? Hvordan skal man overleve arbeidsdagen? Og hva skjer når rapportene tar alt fokus?

Disse temaene blir behandlet på en musikalsk og humoristisk måte, med rom for ettertanke for publikum. Det blir garantert ett og annet latterbrøl også.

Man vil også antakelig kjenne igjen karakterene på scenen, og kjenne at man har jobbet sammen med en av disse en eller annen gang. Eller kanskje man kjenner igjen seg selv og sin egen arbeidssituasjon. Vi takler alle forandringer på forskjellige måter, og gjennom forestillingen ser vi hvordan omorganiseringen påvirker de ulike karakterene.

Hva kan Kaffeslabberaset brukes til?

Forestillingen Åpen kontorgalskap kan vises i sin helhet eller i en forkortet versjon på kurs, konferanser, planleggingsdager og andre jobbsammenkomster. Den kan også vises på en hvilken som helst scene rundt om i landet.

Vi kan brukes som musikalske innslag både til fest og moro, og i mer alvorlige settinger. 

Allsangshowet "Ellevill allsang", kan også brukes som underholdning i de fleste sammenhenger. Mer om dette her: Firmaunderholdning

For booking og pris, ta kontakt:

kristinehesjadalen@gmail.com

97798539

Skriv en kommentar: (Klikk her)

123hjemmeside.no
Antall tegn tilbake: 160
OK Sender...

Tommy | Svar 25.09.2013 16:00

Du er verdens beste Kristine. Tommel opp for dine prosjekter!

Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

20.03 | 11:51

Hei, Trine! Kan du sende meg en epost med litt mer info? kristinehesjadalen@gmail.com
Hilsen Kristine :)

...
19.03 | 08:59

Hei
Jeg er interessert i barneunderholdning på Bygdedagen 2.juni på Bygdetunet Rygge.

...
11.05 | 23:25

Supert, engasjerende, underholdende, morsomt!!!
Anbefales!

...
09.12 | 17:39

Hei. Prøver å finne oppskrift på heklet dåpslue. Kan du hjelpe ?

...
Du liker denne siden